Şu An Okunan
Breaking Bad Filmi Hakkında Bilinenler

Breaking Bad Filmi Hakkında Bilinenler

Breaking Bad’in merakla beklenen beyazperde uyarlamasının çekimleri sır gibi saklanarak tamamlandı.

Son bölümünün yayınlandığı 2013’ten bu yana hasretle anılan Breaking Bad, sessiz sedasız çekilen filmiyle geri dönmeye hazırlanıyor. Çekimleri sır gibi saklandıysa da, diziyi tamamlayacak nitelikte bir filmin geleceği biliniyordu aslında. Peki projeyle ilgili şu ana dek kesinleşen bilgiler neler? Beşinci sezonuna hazırlanan Better Call Saul dizisi Breaking Bad’in öncesindeki gelişmeleri anlatırken, film dizinin final bölümünden sonrasını ele alıyor.

Yönetmen, dizide olduğu gibi, Vince Gilligan. Aaron Paul’un canlandırdığı Jesse Pinkman karakterinin filmde merkezi bir rol oynayacağı da, kesinleşen bilgiler arasında. Dizinin baş kahramanı, son bıraktığımızda ‘ölmüş’ olan Walter White’a gelince; bu konuda henüz resmî olarak onaylanmış bir bilgi yok. Ama White’ı canlandıran Bryan Cranston ile Aaron Paul’un sosyal medyada aynı anda paylaştıkları “pek yakında” mesajı ve Cranston’ın Entertainment Tonight’a yaptığı şu açıklama, White’la filmde de karşılaşacağımızı söylüyor: “Geçmişe dair bir sahne olabilir ya da geleceğe… Ben, Walter White, hâlâ ölüyüm, neler olabilir bilmiyorum…”

Güncelleme: El Camino: Bir Breaking Bad Filmi adını taşıyan yapım 11 Ekim’den itibaren Netflix’te izlenebilecek. Jesse Pinkman’ın kanundan ve geçmişinden kaçışına odaklanan filmden kamera arkası görüntüleri de paylaşıldı:

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.