Şu An Okunan
Zoom Toplantılarıyla ‘The Office’

Zoom Toplantılarıyla ‘The Office’

The Office dizisinin yapımcıları, çalışanların gün boyu online konferansta olduğu yeni bir dizinin hazırlıklarına başladı.

Klasik iş yeri sitcom’u The Office’in (2005–2013) yapımcıları Ben Silverman ve Paul Lieberstein, içinde bulunduğumuz global sağlık krizinin koşullarından ilham alan bir “uzaktan iş yeri komedisi” için kolları sıvadılar. Deadline’ın haberine göre dizinin merkezinde, “çalışanların birbirleriyle iletişimini ve üretkenliğini sağlamak adına tüm ekibin sanal biçimde gün boyu yüz yüze olmasını isteyen bir patron” olacak.

Silverman, “pek çoğumuz, iş ve daha başka şeyler için günlük Zoom toplantılarına girip duruyoruz. Yeni bir normalin içindeyiz ve hem kişisel hayatlarımızda hem de başkalarıyla bağlantı halinde ve üretken kalabilmeye çalıştığımız iş yaşamlarımızda yönümüzü belirlemeye çalışıyoruz. Muhteşem Paul Lieberstein’ın yönetiminde, öyle sanıyoruz ki elimizde sadece bu zorlu sürece mizah katmakla ve bir rahatlama getirmekle kalmayacak, aynı zamanda yaratıcı ve yıllarca kalıcı olabilecek bir dizi var.”

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.